Operabáli sztár blama Kiszel Tündével

Csodálattal teli tekintetek

Kiszel Tünde közös fotóért nyomul
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Kiszel Tünde – aki nem Anyó – ismét remekül szerepelt az Operabál sajtótájékoztatóján. Utolsó kérdezőként feltette kérdéseit, majd rikító piros ruhájában megfordult, és háttal a hozzá beszélő világsztárnak, belavírozott a díszvendég (idén Franco Nero) elé, hogy készíthessenek róluk egy közös fotót. Persze nincs ebben semmi újdonság, hiszen ezt minden évben eljátssza, és mások is akadnak minden évben az Operabál sajtótájékoztatóján, akik csak azért jönnek, hogy kezet rázhassanak a sztárvendéggel, kérjenek egy autógrammot, és fotózkodjanak vele. Olyanok meg minden sajtótájékoztatón vannak, akik csak azért jönnek, hogy jót egyenek az állófogadáson.

Franco Nero azonban mindenkit mosolyra derítve találékonyan reagálta le a helyzetet. Félbe szakítva megkezdett válaszát megkérdezte, hogy Tünde “Miért fordított hátat? Nem kíváncsi talán a válaszra?” Majd folytatta a válaszadást, és mondandója végeztével mondta, hogy “Na, most ide jöhet a közös fotó miatt, amire annyira vágyik!”

A történet nem rendelkezik igazán komoly hír értékkel, a bulvárban meg nem szeretek gázolni. Külön postot is csak azért kapott, hogy komolyabb dolgokat ne keverjek vele egy címszó alatt. De az meglep, hogy ez eddig sehol nem jött le a lapokban. Lehet, hogy tanulva a juj.hu hibájából nem akarják összerúgni a port Kiszel Tündével? Ha Körmendi apó ott lett volna, akkor biztos ezt is vágatlanul közölték volna, mint a hasonló jeleneteket szokták mindenki szórakoztatására.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!