Újabb Vincent Laforet videó – Jamie O’Brien

5d2A korábban – és a műfajban egyébként is gyakran – emlegetett Vincent Laforet ismét újabb projekten dolgozik frissen zsákmányolt Canon EOS 5D mark II fényképezőgépével. Ezúttal Jamie O’Brien szörfösről készít filmet, persze hol máshol mint Hawaii szigetén. Blogjában mentegetőzik kicsit, hogy így télen Hawaii sem annyira ideális környezet a szörf videókhozhoz (jó vicc, próbálkozna csak a Balatonon).

Elmondása szerint a három hetes trópusi forgatás alatt mindössze 5 napsütéses napjuk, és 2-3 nap megfelelő hullámjuk volt. Minden esetre a műfaj (mármint 5D-vel videózás) nagy újítójának ismét sikerült valami újat, egyedit, látványosat alkotni. Ez persze még csak egy rövidke összeállítás, dolgoznak egy másik, komolyabb filmen is. Nem lepne meg, ha azzal is nyernének egy-két díjat, de a kreativitás megérdemli az elismerést. Néha ezektől a videóktól nekem is megjön a kedvem a videózáshoz, de egyelőre megígérhetem, hogy nem riogatok videó próbálkozásokkal senkit, maradok a fotónál…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!