Ezért nem lesz idén boxutca látogatás

Újra nézők előtt rendezik meg a Forma 1 Magyar Nagydíjat, de a boxutca látogatásnak és a leintés utáni pályán ünneplésnek is el kell ezúttal maradnia, hogy elkerüljék a zsúfolt tömegjeleneteket.

A képemen autogramra váró rajongók tolakodnak egy korábbi boxutca látogatás során. Jól érzékelteti, hogy miért kell korlátozni a koronavírus járvány hullámai közti lazítások idején.

Sebastian Vettel a Ferrari német pilótája csodálkozik, mekkora tülekedés zajlik az autogrammra váró rajongók között a Forma 1 Magyar Nagydíj előtti boxutca látogatáson a Hungaroringen.
Mogyoród, Magyarország, 2016. július 21.
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Így készülnek a Forma-1 képek
Részletekért katt a képre!
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Mint a Hungaroring weboldalán közzétették:

“Az idei évben a csütörtöki boxlátogatás sajnos nem kerül megrendezésre. A járványhelyzet miatt kerülnünk kell a csoportos érintkezéseket, ami elkerülhetetlen a boxlátogatás során.

A futam utáni díjkiosztóra sem lehet bemenni a pályára, mint a korábbi években, az idén a nézők csak a lelátókról tudnak becsatlakozni az ünneplésbe.

Bízunk benne, hogy jövőre ismét lehetőség lesz a boxok megtekintésére, valamint a közös ünneplésre.”

A rendezvény weboldala azt is alaposan részletezi, hogy csak védettségi igazolással látogatható a verseny és szabályaikat folyamatosan frissítik ha a járványügyi korlátozások szükségessé teszik.

Mit gondoltok róla, hogy elmaradnak a tömegprogramok a futam előtt és után? Írjátok meg kommentben a blog Facebook oldalán!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!