Elképesztő siker! Meglett a pénz a gyógykezelésre!

Sikerült a gyűjtés!
Részletekért katt a képre!

Korábban írtam róla, hogy gyűjtés indult Hegedűs Márti drága gyógykezelésére, ma pedig már itt is az első jó hír. Mindössze 25 óra leforgása alatt összegyűlt a kitűzött összeg.

Első perctől egyértelmű volt, hogy nagyon sokunknak fontos Márti gyógyulása, mindenki osztotta a gyűjtés hírét és ami ilyenkor még fontosabb, küldték a pénzt is, hiszen a lájkok és megosztások önmagukban nem elegendőek.

Én is nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki bármivel hozzájárult a gyűjtés sikeréhez és minél gyorsabb gyógyulást kívánok Mártinak!

Minden fekete-fehér lett – elment Hegedűs Márti
Részletekért katt a képre!
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Kiegészítés: Sajnos Márti gyógyulása nem ment zökkenőmentesen. 2021. február 17-én hajnallban Márti itthagyott minket.

A gyűjtés Facebook oldalán ezeket a köszönő sorokat tették közzé:

SIKERÜLT!!!

Kedves Barátaink!

25 óra alatt összegyűlt a pénz Márti kezelésére, sőt az elmúlt percekben is folyamatosan érkeztek az adományok. Most úgy állunk, hogy a gyógyszerek áránál több pénz is érkezett…
Óriási hálával tartozunk mindenkinek, aki segített, üzenetet írt, megosztott, nagyon köszönünk mindent!!! Hihetetlen erőt ad az a szeretet, amit Tőletek kapunk!

Az adományok gyűjtését most befejezzük, úgy látjuk, hogy egyelőre nincs több pénzre szükség a terápia megkezdéséhez. Természetesen a gyógyszer ára mellett lesznek még költségeink (például különböző vizsgálatok, rehabilitációs műtétek), de az összegyűlt adomány bőven fedezi ezeket.

Úgy érezzük, fontos, hogy beszámoljunk majd arról, hogyan halad a kezelés, ezért időről időre jelentkezni fogunk, és reméljük, jó hírekkel szolgálhatunk!
Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget és a támogatást, nagyon megható ez az összefogás, ami megvalósult!!!

Márti és Zoli

A gyűjtés sikeréről az RTL Klub és MTVA híardói mellett sok más online lap is beszámolt.

Az RTL Klub híradó tudósítása:

 

Az MTVA beszámolója:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!