Veszélyben a Világjáró Magazin megjelenése

A készülő lapszám címlapja
Részletekért katt a képre!

Az idegenforgalom válsága miatt minden hirdetést viszavontak a Világjáró Magazinból, ami veszélybe sodorhatja a lap következő számának megjelenését. A kiadó az olvasókhoz fordul, hogy előjegyzésükkel megmentsék a lapot.

A Vulkánok gyermeke – Izland címmel készülő 2020/161. lapszám akkorr tud megjelenni, ha 5000 olvasójuk jelentkezik a 990 Ft+ 500 Ft postaköltség árú lapa.

A magazin weboldalán azt írrják:

Ti is szeretnétek? Akkor segítsetek nekünk!

Bizonyára nem kell részleteznünk: a kialakult helyzet miatt, bizonytalan időre a magazin valamennyi hirdetője visszalépett, ezért a 20 éves Világjáró következő száma jelenleg nem tud nyomdába menni. Pedig az ötletek, a témák az érdekességek és az élménybeszámolók már összeálltak a fejünkben, a gyönyörű fotókat már leválogattuk és bekértük minden munkatársunktól, akik a lezárások előtt még első kézből tudtak élményeket szerezni.

Sokan kérdezitek: De akkor mi lesz most így a kedvenc magazinunkkal?
Mi dolgozunk a következő lapszámon, de most Rátok is szükségünk van, hogy megjelenhessen, méghozzá reklámmentesen.

Közösségi finanszírozást indítunk:
Nektek pedig nem kell mást tennetek, mint megvásárolni a készülő lapszámot! Ezzel támogatjátok, hogy egy hirdetői tartalom nélküli, még több eredeti, színvonalas és izgalmas cikkel teli magazin jelenhessen meg a kezünkben.

Mindössze 5000 lelkes Világjáróra van szükségünk!
De, ha még többen vagytok, akkor még nagyobbak az esélyeink!

A készülő lapszám ára 990 Ft (+ 500 Ft postaköltség)

Ezzel az összeggel tudjátok támogatni a reklámmentes magazin megjelenését. Az előjegyzésnél adjátok majd meg a neveteket, címeteket és e-mail címeteket is a postázás és a számlázás miatt.

A következő lapszámunkat itt jegyezhetitek elő

ELŐJEGYZÉS
Most okosabban tesszük ha otthon maradunk. De a Világjárást attól még nem kell feladni!

Ha ezen felül biztosítanátok a Világjáró fennmaradását, akkor az alábbi bankszámlaszámra várjuk a támogatásotokat: 11100104-13422493-01000003  ~~~~ A tervek szerint, a közösségi finanszírozású lapszámot május végén szeretnénk megjelentetni, de ha rajtunk kívülálló okok miatt ez mégse jönne össze, akkor is vállaljuk, hogy 2020. szeptember 30-ig mindenki megkapja a magazint, aki támogatott minket!

Köszönjük Nektek!

A Világjáró csapata

Ti mit gondoltok az ilyen közösségi finanszírozású lap megjelenések sikeréről, jövőjéről? Véleményeteket a blog Facebook oldalán írjátok meg kommentben!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!