Újabb képpár Orbán Viktor voksolásáról

Pár napja ismét megosztottam a blog Facebook oldalán a tavalyi választáson készült szavazós képpárt, mert akkor még nem jutottam hozzá az idén készült hasonló képhez. Természetesen a másik oldal hiányzott, hiszen a saját képem már rendelkezésemre állt. De most már ezt a hiányosságot is pótolhatom, íme az idei képpár Orbán Viktor voksolásáról, ami újabb gyöngyszemmel gazdagította a fotó két oldalán sorozatomat.

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége leadják szavazatukat a fotósok gyűrűjében
Felső fotó: Mohos Márton/24.hu
Alsó fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A fotósokat szemből is megmutató fotót ezúttal Mohos Márton, a 24.hu munkatársa készítette. Sajnos a portál választási tudósításában ez a képe nem jelent meg. Mellette állt ugyan az ajtóban és úgy tűnt, hogy fotózott Szecsődi Balázs is, a miniszterelnök hivatalos fotósa. Tőle származik a tavalyi képpár másik fele is, de idén az ő képét sem találtam.

Ha már a fotósokat mutató képekről van szó, a 24.hu választási tudósításában található egy másik hasonló werk fotó is, amit Marjai János készített a kollégákról. Legyen itt ez is az utókor számára! A fotós etikettre és az alkalomhoz illő öltözködési normákra majd egy másik írásban fogok inkább kitérni egyszer – akárcsak arra, hogy a politikusoknak szokásuk előre jelezni, hogy mikor adják le szavazataikat, hogy ezzel a sajtó tervezni tudjon…

A fotósok a szavazókörben várják Orbán Viktor miniszterelnököt
Fotó: Marjai János/24.hu

 

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!