Véget ért a hetedik F1 futamom

Vasárnap este végetért a hetedik Forma1 futam, amit fényképeztem. Önkéntelenül is mondanám, hogy zsinórban, de a sorozat nem folytonos…

Tavaly ugyanis a FINA Úszó VB fotózása miatt nem mentem Forma1-re. Bár így sem aszalódtam sokkal kevesebbet a napon, mintha a Hungaroringre mentem volna, persze nem ez volt a döntő szempont.

Mivel a korábbi Instagram posztjaim miatt többen kérdeztétek, gondoltam leírom itt a blogon is, hogy ezen a Forma1 hétvégén kb. 61 km-t tettem meg a Hungaroringen. Ennek egy (kisebb) részét a kb. 4,5 km hosszú pálya belső oldalán vezető szervíz úton főleg autóval mentem, mivel így gyorsabb, mint folyton csak caplatni a felszereléssel. Bár amikor épp nem jött a fotósokat szállító mikrobusz, akkor azért sétáltam itt is. Mivel azonban kb. 5x mentem körbe a pálya körül, így is bőven maradt még táv a lábamban a padockban, boxutcában és a kanyarokban fel-alá sétálásból.

Arról, hogy milyen a Forma1-en dolgozni és hogyan készülnek a képek, korábban már írtam a blogon, így erről most nem írok újra. Az ilyen hosszú és intenzív munkák után mindig a hétköznapokba visszarázódás az igazán nehéz. Most is épp ezzel küzdök – a hétvégén készült rengeteg kép feldolgozása mellett persze.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!