Így durran szét az óriásbuborék az objektívemen

A felém tartó hatalmas buborékFotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A felém tartó hatalmas buborék
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A hétvégén rendezték a marigt szigeti nagyréten az ötödik Buborékfújó napot, ahol minden eddiginél több ember gyűlt össze. Az egyre nagyobb tömegben évről-évre egyre több a fotós is, akik sajnos kezdik egymást is egyre jobban akadályozni a fotózásban és sokan nem is nagyon zavartatják magukat miatta, hogy beállnak a másik elé.
Amennyire csak lehet én általában próbálok figyelni rá, hogy lehetőleg ne csak más fotósok elé ne álljak, de amennyire lehet, a képeikben se nagyon látszódjak. Ez persze ilyen helyen a fotósok gyarapodásával egyre nehezebb. Amikor meg a Buborék Dzsungel egy hatalmas szappanbuborékját fújja feléd a szél, akkor csak két választásod marad: vagy leereszted a fényképezőgépet és végignézed, ahogy szétdurran az arcodon, vagy megpróbálod lefényképezni mindezt. Mint a képek is mutatják, én az utóbbit választottam.

Kívülről így nézett ki a látványFotó: Ibrányi Gábor

Kívülről így nézett ki a látvány
Fotó: Ibrányi Gábor

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!