Bolond fotósok szórakoztak a Hungaroringen

Marjai János a munka hőseFotó: Dömötör Csaba

Marjai János a munka hőse
Fotó: Dömötör Csaba

Ilyen az, amikor dilis fotósok szórakoznak egy sajtótájékoztató után. Ha már kéznél van egy csomó fényképezőgép és kamera, akkor használjuk is valamire – pózoljunk vele.

Red Bull Air Race hétfői sajttájékoztatója után épp kéznél volt egy pár fényképezőgép és videókamera, így fotózni kezdtünk velük. Mielőtt még az esemény után nagyon finoman kidobtak volna minket a boxutcából, rögtönözve gyorsan megcsináltuk ezt a remek képet. Jól illusztrálja a hősies Marjai János kolléga sztahanovista hozzáállását a munkához (csak nehogy a főnökei a képet látva előléptessék multifunkciós fotóriporterré). Készült egy másik kép is róla sokkal jobb pózban, amiről akár szobrot is faraghatnának neki, de akkor még nem lógott rajta ennyi minden, így inkább ezt osztom meg.

A fotóért köszönet Dömötör Csabának, az eszközökért pedig a Camera kft-nek és a környéken tartózkodó fotósoknak, operatőröknek, meg persze a szervezőknek és a biztonsági szolgálatnak a türelmükért.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!