Ismét Nyári Fotófesztivál a Kopaszi-gáton

4. Nyári FotófesztiválRészletekért katt a képre!

4. Nyári Fotófesztivál
Részletekért katt a képre!

 

A fotózás iránt érdeklődők figyelme a hétvégén ismét a Kopaszi-gátra összpontosul majd. Immár negyedik alkalommal idén is megrendezik a Nyári Fotófesztivált.

A rendezvény számos termékbemutatót, kedvezményes vásárlási lehetőségeket, bemutatókat, szakmai előadásokat és fotózási lehetőségeket kínál minden érdeklődőknek.
Ha érdekelnek az új termékek, kipróbálnál valamit, mielőtt még eldöntöd, hogy érdemes-e megvenni, netán kíváncsi vagy több gyártó kínálatára is, hogy összehasonlíthasd őket, vagy csak elbeszélgetnél a szakértőkkel, hogy megtudj valamit, amit a neten nem sikerült kiderítened, akkor itt egy helyen megnézheted, kézbe veheted, kipróbálhatod, sőt találkozhatsz hasonló érdeklődésű emberekkel és akár együtt is fotózhatsz velük különféle szervezett fotózásokon, illetve meghallgathatod, hogy ismert fotósok mit mondanak előadásukon.

4. Nyári Fotófeszivál a Kopaszi GátonTérképért katt a képre!

4. Nyári Fotófeszivál a Kopaszi Gáton
Térképért katt a képre!

Dátum: 2015. június 7. (Vasárnap)
Nyitva: 10:00-17:00
Helyszín: Kopaszi-gát, 1117 Kelenföld

Program és jelentkezés a rendezvény honlapján.

Téged mi érdekel leginkább egy ilyen rendezvényen?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!