Érdekes kérdés minden fotóshoz!

Kecskeméti Dávid munka közben

Kecskeméti Dávid munka közben
Készítő ismeretlen

Ismerős lehet a “cipésznek lyukas a cipője” közmondás, egy kérdőív most azt próbálja felmérni, hogy a fotósoknak vajon milyenek a privát fotóik. Kérlek segítsd egy pár perces kérdőív kitöltésével a szerintem nagyon érdekes felmérés elkészültét!

Kecskeméti Dávid kollégám egy iskolai feladatához gyűjti szakmabeliek válaszait a szokatlannak tűnő kérdésére. Arra kíváncsi, hogy vajon a fotósok is hasonló szakmai alapossággal örökítik meg saját környezetüket és családjukat, mint amilyen körültekintően a munkájuk során készítik a megélhetésüket biztosító képeket.

Csak szakmabelieknek!
Fontos kérés, hogy a kérdőívet csak olyanok töltsék ki, akik legalább valamilyen szinten a fotózásból élnek, vagy a fotográfia peremterületein dolgoznak.

Hogy mennyire vagy profi vagy félprofi, azt majd a kérdőíven jelölöd, de a készítő kérése, hogy csak azok válaszoljanak – ők viszont minél többen – akiknek megélhetés szinten is van közük a fotózáshoz, nem csak kedvtelésből űzik, vagy még csak a későbbi elhelyezkedés reményében tanulják a fotós mesterség bármelyik részterületét.

Aztán szólj más szakmabelieknek is, hogy minél többen kitöltsék a kérdőívet, hogy átfogóbb legye a kép!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!