70 millió EOS DSLR gearporn háttérképekkel

70 millió EOS váz

70 millió EOS váz

Elkészült a Canon 70 milliomodik EOS fényképezőgépe, ami persze a gyártónak komoly büszkeség, az olvasóknak viszont csak egy újabb nagy szám. Úgy gondoltam, hogy azt a szép nagy számot egy szép háttérképpel sokkal közelebb lehet hozni az emberekhez, mint egy egyszerű közleménnyel.

A Canon erről szóló hírét, amiben csak egy termékfotó és a 70 millió örömére született logójuk szerepel egy pár napja frissiben megosztottam Facebookon, de ennyivel nem értem be. Hogy itt a blogon is bejegyzés legyen belőle, ahhoz valami többet akartam. Előástam hát az EOS szériáról készült két fotó nagy felbontású változatát. Így már van értelme közzétenni, hogy bárki kitehesse háttérképnek, aki erre vágyik.

Kiegészítés: 2015. november 10-én az előállított EOS vázak száma átlépte a 90 milliót. A darabszámok teljes kronológiáját az alábbi linken találod.

Töltsd le őket és élvezd!

Katta a képre a 7306x5165-as felbontású letöltéshez!

Katt a képre a 7306×5165-as felbontású letöltéshez!

Katt a képre a 9004x6366-as felbontású letöltéshez!

Katt a képre a 9004×6366-as felbontású letöltéshez!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!