Zajlik a Magyar Sajtófotó Pályázat zsűrizése

Élő közvetítésért katt a képre!

Élő közvetítésért katt a képre!

Péntek reggel megkezdődött a Magyar Sajtófotó Pályázat zsűrizése, a zsűri tagjai Stephane Arnaud AFP fotórészleg vezetőt választották zsűri elnöknek.

A zsűrizés élőben követhető az Interneten keresztül a Magyar Sajtófotó Portálon.

Kiegészítés: Többen érdeklődtetek, a közvetítés időnként szünetel, ilyenkor nem láttok képeket az oldalon, de ne ijedjetek meg, nap közben megy a zsűrizés.

Aki lemarad a saját képei értékeléséről, sajnos jelenleg nem láthatja a kapott pontokat, de a következő forduló értékelésénél látszanak a korábbi szavazatok is. A január 23-ai eredményhirdetéskor pedig minden kép és azok értékelése is elérhető lesz majd, akárcsak a korábbi évek pályázatainál. Szóval ha lemaradsz valamiről, akkor is csak néhány napot kell idegeskedned, hogy amkeped hogyan szerepelt.
Jeleztem a szervezőknek, hogy ez többeknek problemát okoz és azt igérik, hogy igyekeznek valamilyen megoldást keresni, hogy azok is nyomon követphessék anyagaik sorsát, akik nem tudják nap közben figyelemmel kísérni a közvetítést és mégse kelljen az eredményhirdetésig aggódni, de lehet, hogy ez már csak a következő pályázatra lesz kivitelezhető.

Readers Comments (3)

 1. László Szirtesi 2014.01.17. @ 12:46

  Ha jól látom, akkor idén se lehet megnézni a saját képekre kapott szavazatokat. 🙁 A fotoklikk-es időkben ez működött.

  • kicsit frissítettem a posztot

   • László Szirtesi 2014.01.18. @ 18:49

    Köszi Attila! Igazából engem nem idegesít a dolog, de így ennek a közvetítésnek nem látom sok értelmét, főleg a sorozatoknál, ahol egy kép van kiemelve, aztán néhány másodperc után jön a következő sorozat. Szerintem az lenne a praktikus, hogy (név nélkül) meg lehessen nézni egy adott forduló után a képeket, és azt, hogy melyik jutott a következő fordulóba. Vagy ne legyen semmi, csak eredményhirdetés, mint World Press esetén.

Comments are closed.