Fotóst és újságírót keres induló sport magazin

Presztizs.comSzeptemberben induló sport havilaphoz keresnek újságírókat és fotósokat. Precízitás és határidők betartását versenyképes fizetéssel jutalmazzák.

Újabb ritka álláshirdetés jelent meg a neten. A Facebook Álllások a Médiában csoportja és a Szárnyas fejvadász is megosztotta.

ÚJSÁGÍRÓKAT és FOTÓSOKAT keresünk szeptemberben induló országos terjesztésű havi sportmagazinhoz. Kizárólag olyan kollégajelöltek jelentkezését várjuk, akik releváns tapasztalattal rendelkeznek, továbbá számlaképesek. Főiskolai vagy egyetemi hallgatók regisztrációját is várjuk, részükről feltétel az egyéni adószám.

A sportolói múlt, a médiában eltöltött évek száma és az élő szakmai kapcsolatok előnyt jelentenek. A precíz, határidőket betartó és pontos munkavégzést versenyképes honoráriummal jutalmazzuk. A fényképes önéletrajzokat és a referenciákat a szerk@presztizs.com email címre várjuk, a tárgyban kérjük feltüntetni, hogy “Sportmagazin”.

A hirdetés szövege nem saját szerzemény, annak tartalmáért és valóságtartalmáért felelősséget nem vállalok.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!