Nem kacsa: Index libák barmoltak el kacsákat

Galériáért katt a képre!

Apró tévedés történt az Index szerkesztőségében, mikor képet választottak egy mai hírhez. Ilyen baki bárkivel megeshet, de ha már feltűnt, jópofa. Érdemes megnézni, mit csináltak belőle.

Egy kacsaszállító kamion balesetéről szóló cikkbe véletlenül egy témába nem vágó tantermi kép került illusztrációként. Nem nagyon érteni hogy került oda. Talán rossz képre kattintottak feltöltéskor a képszerkesztők.
Igazából, mire elkészültem a képernyő mentéssel, már ki is vették a hibás képet, nem sokkal később meg már a helyes kacsa képek kerültek a helyükre. Nézd meg Mészáros Jánosnak az MTI által kiadott képeiből készült galériájukat, hogyan terelgetik az országútra szabadult kacsákat a tűzoltók.

Kiegészítés: Az Index képszerkesztőit persze csak azért bátorkodom lelibázni, mert egy párat ismerek közülük személyesen is, és bízom benne, hogy nem veszik zokon a kifejezést. Ha mégis, akkor meg csak elírásról van szó, valójában hiba akart lenni!

Fotó: Mészáros János/MTI

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!