Interjú Tuba Zoltánnal az olimpia fotózásáról

Werk fotó: Kollányi Péter/MTI

Ma reggel megjelent a második olimpia interjúm is, amiben Tuba Zoltán, az Origo fotóriportere mesélt róla, milyen volt a Londoni Olimpiát fotózni.

Sajnos alaposan elhúzódott a már nyár elején elindított Olimpia fotós interjú projektem, kezdek is félni tőle, hogy az idén nem sikerül majd befejezni, pedig szerintem nagyon érdekes lesz, főleg a sorozat végére különböző szempontokból kirajzolódó összkép.
Minden esetre a Reuters hírügynökség budapesti fotóriporterével, Balogh Lászlóval készült interjúm után most Tuba Zolival készült interjúm is olvasható a Pixinfo interjúi között.

Zoli egyébként nem csak a munkájában nagyon hatékony, hogy képei minél hamarabb megjelenhessenek. Velem is nagyon aktívan kommunikált. Az interjúhoz kért képeket és egyéb információkat elsőként küldte el az összes Olimpián dolgozó magyar fotós közül, és még a londoni hajtásban is sikerült párszor bejelentkeznie, hogy az interjú a legjobban sikerüljön.

Néhány képét megtalálod a Pixinfon az interjúba ágyazva, alább pedig Zolinak az Origon megjelent Olimpiai galériáiból találsz válogatást:

Olimpiai felkészülés hangos képriportban:

Olimpiai képriportok:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!