Kampány az esőben – Obama is bőrig ázott

Fotó: Jajon Reed/Reuters

Egy kicsit mi is megáztunk a tegnapi vizilabda meccsen, bár szerencsére elég hamar elállt az eső. Obama nem volt ilyen szerencsés, ő bőrig ázott, de jobban is járt vele, mint mi.

A meccseket esőben is megtartják, pláne ha vizilabdáról van szó, ott a játékosok úgysem ússzák meg szárazon. A villámás is csak ideig-óráig halogatja a folytatást, mert a vihar szinte mindig hamar alább hagy, és lehet folytatni.

Obama kissé eső áztatta arizonai kampány beszédéről az Index közölt egy galréiát, az MSNBC fotóblogja pedig nagy képes válogatást közölt róla.

Addig meg ázzanak csak a nézők és a fotósok is. Különösen, ha nem készülnek esernyővel, vagy esőkabáttal.

Obama persze jobban járt, ő valószínűleg bezsebelt néhány szavazatot azzal, hogy kiállt a zuhogó esőben is megtartani beszédét. Közönsége elég kíváncsi volt ahhoz, hogy bőrig ázzon, csak hogy meghallgathassa kedvenc politikusát. Amit ezen felül kaptak a bőrig ázott elnök látványa pedig biztosan ébreszt annyi szimpátiát, hogy az szavazatra váltható legyen majd az urnáknál.

Jöjjön egy kérdést, amit a fotósoknak sosem tesznek fel: te egy foci/vizilabda meccs, vagy egy politikai beszéd miatt áznál meg inkább?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!