Szavazz és nyerj értékes fotós könyveket!

Szavazz és nyerj értékes fotós könyveket!

Nem csak a Timeline versenyben pályázók, hanem a rájuk szavazók is részt vehetnek a nyereményjátékban. Te se maradj ki az értékes nyereményekből! Lájkolj és vegyél részt a sorsoláson!

Elég sok pályamű érkezett, és nehéz köztük választani. De hogy a huszonhat pályamű közül melyik nyer, azt a közönségszavazatok döntik el. Lájkold a blog Facebook oldalát, és a leginkább neked tetsző pályaművet, hogy részt vegyél a szavazók közötti sorsoláson.

Mielőtt lezárul a szavazás, még mindenki kap egy kis esélyt a szavazatgyűjtésre. Még egy hétig gyűjthetik a résztvevők a szavazatokat saját ismerősei között. Hogy az ismerősöknek és pláne idegeneknek is érdemes legyen foglalkozni a lájkolással, a szavazók közt is kisorsolok egyet a Scolar Kiadó értékes fotós könyvei közül.
Ha eddig még nem szavaztál, akkor érdemes most megtenned. Ha már szavaztál, akkor nézd át újra a pályaműveket, hátha az újab pályaművek között találsz olyat, ami jobban tetszik, és persze ne felejtsd el lájkolni a blog Facebook oldalát sem, hogy a sorsoláson részt vegyél, és a jövőben értesülj a blog – remélhetőleg téged is érdeklő – új posztjairól.

Neked melyik a kedvenc pályaműved?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!