MLSZ: szigorodnak a futball fotózás szabályai

nem titkolt cél az amatőrök kiszorítása

A bejegyzés már több, mint egy éves, a benne levő információk és linkek elavulhattak, a videókat törölhették, vagy azok beágyazási rendszere, vagy régió korlátozása megváltozhatott. – Ha az oldal böngészése során valahol hibát találsz, kérlek jelezd, hogy javíthassam!

Magyar Labdarúgó Szövetség

Az MLSZ új rendelkezései szigorítanak a futball mérkőzések sajtó akkreditációs rendjén. A cél kiszorítani a pálya széléről a sajtó sorai közé került hobbi fotósokat és szurkolókat.

Az Magyar Labdarúgó Szövetség március 2-án tette közzé a sajtóra vonatkozó új szabályozását a Magyar Sportújságírók Szövetségének honlapján. Az új szabályozás egyik kiemelt célja, hogy a futball pálya körül fotós akkreditációval csak olyan profi fotósok tartózkodjanak, akik tényleg sajtótermékeknek tudósítanak, és az eddig előforduló ügyeskedéseknek véget vessenek.
Mint azt a sportújságírókkal folytatott korábbi munkamegbeszélésen az MLSZ jelezte, a céljuk, hogy fotósként csak azok a fotósok tartózkodjanak a pálya körül, akik tényleg fotós munkát végezni mennek.

Az MLSZ új szabályai az MSÚSZ honlapján olvashatók.

Ti mit gondoltok a szigorításról?

Ha tetszett, akkor lájkoljátok és osszátok meg ismerőseitekkel, hogy minél több emberhez eljuthasson!

Címkék