Álláshirdetés: újabb képszerkesztőt keresnek

NorthFoto-logoSQÚjabb képszerkesztőt keres a NorthFoto képügynökség. A bulvár és paparazzi képek iránti igény egyre nagyobb, így bővíti csapatát az ügynökség.

Northfoto Kelet-Középeurópa egyik legjelentősebb forgalmú kereskedelmi képügynöksége. A régióban megforduló hírességekről garantáltan van fotójuk, ami a legnagyobb példányszámú lapok címlapjára szokott kikerülni. Ezen kívül az ügynökség viszonteladója számos más bulvár, hír és stock ügynökségnek is.

Ennek a rendkívül komoly képanyagnak a menedzselésére keresnek most újabb munkatársat a csapat bővítésére. A munkakör betöltéséhez fotós, vagy ügynökségi tapasztalat előny, szükséges feltétel viszont az Internet és a fotó szerkesztő programok használatának ismerete, és legalább angol nyelven tárgyalóképes szinten írnia és beszélnie is tudni kell.
Nem árt, ha a jelentkező éjjeli bagoly típus, mert az ügynökség a 23:00-07:00 közötti műszakra keres kollégát. Az éjszakai műszakban eddig hárman dolgoztak, most négy főre szeretnék bővíteni a stábot. Az új munkatárs feladata elsősorban a hírességek fotóira fog koncentrálódni, és főleg a los angelesi és londoni fotósok képeivel kell majd dolgoznia.

Jelentkezni a +36-20-967-4096 telefonszámon, vagy a northfoto@gmail.com címen lehet.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!