Téma hiány vagy idő hiány

Fotó: sunshinecity/Flickr

Unatkozni fogalmam sincs, hogy mikor volt módom utoljára. Túl kreatív vagyok hozzá, hogy ne találjak jobbnál jobb alternatívákat egy kis sok akármennyi felesleges (???) szabadidő eltöltésére.
Ha nem képeket válogatok, akkor blogolok, programot szervezek, más képeket válogatok, esetleg egy harmadik vagy negyedik kupac képet válogatok, blogolok, vagy csak témát gyűjtök hozzá, meg ilyenek….na meg persze fényképezni is szoktam. Most is épp ezt teszem.

Valamikor régen úgy fogalmaztam meg (még akkor, amikor ez a blog teljesen gyerekcipőben járt, és elképzelésem se volt, hogy mit is akarok kezdeni vele) a mostanihoz hasonló problémámat. Ha nem történik semmi érdekes, akkor nincs miről írni a blogon naplóba. Ha meg van miről írni, akkor az azt jelenti, hogy most is történik valami, amit viszont jobbára most fényképeznem kell, így nincs időm blogolni róla. Mondjuk téma hiányban már jó ideje nem szenvedek, a friss aktualitások sorra előzik be, ütik ki, teszik okafogyottá a korábban (gyakran már jó ideje betervezett, sőt gyakran akár már részlegesen előkészített) blogbejegyzéseket.

Szóval most épp valahol fotózok valamit, amiről szintén jó lenne írni (lehetőleg képekkel), de most sincs rá időm, hogy kitegyem a blogra. Egyébként van az időhiányról egy kedvenc idézetem. Jó régen megosztottam. Már 3 évvel ezelőtt se volt sokkal több időm.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!