Kassai megdöntötte lovasíjász világrekordját

Kassai Lajos megdöntötte korábbi világrekordját
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

A hagyományos magyar harcmodor egyik őrzője, Kassai Lajos múlt héten a Lovas Világkupán megdöntötte a korábban általa felállított lovasíjász világrekordot. Az új rekord 20 másodperc alatt 14 korongot röptében eltalálni. Aki szerint nem nehéz, az csinálja utána, aki csodálja érte, az próbálja eltanulni tőle.

Eredetileg kicsit másmilyen anyagot szerettem volna csinálni belőle, de sajnos több tényező miatt sem sikerült összehozni. A képanyag nem elég változatos, hogy egy színvonalas audioslideshow érdemes legyen mutogatni vele.
Annál viszont szerintem érdekesebb ez az esemény, hogy legalább 1-2 képet ne tegyek fel róla. Főleg mivel máshol eléggé elhanyagolták ezt a témát. Ha pedig téged jobban érdekel a rekordkísérlet, akkor ne csak a képeket nézd meg, hanem hallgasd meg az eseményen készült hangfelvételemet is, hátha megtudsz valami érdekeset erről a sportágról harcművészetről.

Kassai Lajos lovasíjász világrekordja

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!