A Canon 1D X bemtuatása közelebbről

Canon1Dx-explained-videoA Canon új videó sorozatot indított útjára, hogy bemutassa közönségének az új zászlóshajónak szánt EOS 1D X technológiai újításait.

A videósorozathoz egyedi, enyhén futurisztikus látványvilágot terveztek, hogy ezzel is erősítsék a géphez fűződő pozitív benyomásokat. Az eddig három részes videó sorozat bemutatja az alapoktól újratervezett autofókusz rendszert, a fénymérést, és az új érzékelőt. A videókban a fejlesztők mellett fotósok mesélnek az új géphez fűződő tapasztalataikról. Olyanok, akik szakmai munkásságuk és a Canonhoz fűződő kapcsolatok révén nem csak tanácsaikkal járulhattak hozzá az új gép kialakításához, hanem a prototípus tesztelésében is aktívan részt vettek. A videóban nem csak megszólal néhány fotós, hanem némelyiküket láthatjuk is munka közben, illetve többüknek láthatjuk képeit a sportfotózás, riport és természetfotó különböző területeiről.

A videó hat világnyelven tekinthető meg, sajnos magyar változata (egyelőre?) nincsen.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!