Divat tipp: műkörmök után itt a print köröm

ujsagkoromNem szoktam divat tanácsadással foglalkozni, és ezt a jó szokásom ezután is megtartom. De teljesen véletlenül belefutottam egy jópofa ötletbe, amit ha nő lennék, és ha festeném a körmöm biztos kipróbálnék. Hátha másnak is tetszik a blogom és persze a sajtó kedvelői – esetleg készítői közül. Újság a körmökön.

Láttam már újság mintás törölközőt, pólót, nyakkendőt, sőt csomagoltam már én is újságba könyvet, ajándékot, és még gondolatokat is. A Neszeszer blogon viszont újabb érdekességre bukkantam az újság mintás körmökre, ami rögtön megtetszett. Persze mivel pasi vagyok, kipróbálni nem fogom, de ha valaki megcsinálja, feltétlenül küldjön róla képet, vagy mutassa meg élőben, hogy lefotózhassam!
Kár, hogy a bejegyzésbe ágyazott videó szerint az elkészítése elég pepecselős. Persze nem biztos, hogy sokkal körülményesebb bármilyen más ma divatos köröm mintánál. Ti mit gondoltok?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!