Nézz meg két világversenyt egy jeggyel!

2vilagverseny1jeggyelA hétvégén két magyarországi világversenyt is megnézhetnek a szerencsés sportszeretők egyetlen jegy vásárlásával. Jó üzlet, ne hagyjátok ki!

A Gyulai István Memorial Magyar Nagydíj atlétika verseny honlapján találtam a nyereményjátékot, amivel a Hungaroringre szóló belépőjükkel regisztrálók között atléktika versenyre szóló jegyeket sorsolnak ki. Remélhetőleg sok Forma1 rajongót érdekel az atlétika is, és talán még azt a versenyt is sikerül megnyerniük, hogy a szombati időmérőkről beérjenek Mogyoródról a Puskás Ferenc Stadionba a délutáni atlétika versenyre. Szoros lesz a verseny, de nem lehetlen megcsinálni.

Remélem, senkit nem tántorít el az sem, hogy a különböző televízió csatornák mindkét versenyt élőben közvetítik. Elvégre a tévében nézni élőben, vagy a helyszínen élőben, az mégsem ugyanaz…

Te ott leszel? Mindkettőn?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!