BL döntő más-más szemszögből

BLdonto-SportGeza-photoGlynKirkAFP

Fotó: Glyn Kirk/AFP – SportGéza galériája

Miközben a világon sehol nem beszélnek a bíróról, a magyar lapok tele vannak vele, hogyan vezette a játékot a magyar spori, Kassai Viktor. Természetesen a SportGéza arról is beszámol, hogy Orbán Viktor lejattolt a BL győztesekkel.

A sajtó persze képekben is alaposan feldolgozta a döntőt. A SportGéza AFP fotókkal számolt be a mérkőzésről, a NOL pedig Reuters képeket használt a galériájában.
Míg a HVG meccsről készült visszatekintő Nagyítás fotógalériáját az AP legjobb archív fotóiból készítették, addig saját fotósuk, Stiller Ákos az ott elfogyasztott alkohol mellett a londoni kocsmák szurkolói hangulatát dolgozta fel.
Az MTI pedig érthető módon nem adott ki a meccsről ingyen felhasználható képeket, hiszen saját fotósuk nem volt a mérkőzésen, a külföldi anyagokért pedig változatlanul fizetni kényszerülnek az előfizetőik.

 

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!