Már változik is a tablet piac

SamsungGalaxyTab-priceChange-AppleiPad

Samsung Galaxy Tab

Alig 2 nap telt el az Apple iPad 2 bejelentése óta, és máris beindulni látszanak a tablet piac változásai.

Mint a Mashable közzétette, a Samsung közleményben reagált az iPad 2 megjelenésére. A Samsung mobil üzletágának alelnöke Lee Don-Joo elismerte, hogy az Apple új terméke “nagyon vékony lett. Fejlesztenünk kell a nem megfelelő alkatrészeket” A Mashable hozzáteszi, hogy nyilván itt nem a már megjelent tablet áttervezésére gondolnak, hanem a jövőbeli termékek új irányvonalára.

A koreai cég képviselője azt is kijelentette, hogy “A 10 modell árát magasabbra céloztuk a 7″ változatnál, és úgy fest, hogy ez hiba volt, amit újra kell gondolnunk.”

A stratégia korrekció pontos lépéseiről egyelőre nincs információ. A Mashable cikke úgy spekulál, hogy a tablet piac többi szereplőjével ellentétben úgy látszik, a Samsung nem az Apple ára feletti szintről próbál meg versenyezni.

Ez a bejelentés persze további olaj lesz a tűzre mindkét oldalon az Apple és Android fanboyok közti hangzatos szájkarate viták során. Minden esetre, akinél az ár az első számú döntő tényező, az lehet, hogy jobb ha vár a beszerzéssel.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!