Love is in the AIR

Nikon D3s testing

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu
Háttérkép: DeLacorr

Most eszméltem rá, hogy kimaradt a giccses csöpögős romantikus Valentin napi bejegyzés. És bár addig nem ragadtatom magam, hogy amúgy rokkeresen benyögjem, amit egy ismerősöm a Facebookon:  “valentin nap, mi? szívpörkölt, getszik!”
De azért leszögezem, hogy a Valentin nap (akárcsak a karácsony és a legtöbb rokona) jobbára kereskedelmi ünnep. Ezért tulajdonképpen jól is van így, hogy kimaradt az ünnepi poszt, de mégse hagyom teljesen ki.

Handrastól kölcsönzött ötlet, (részben) a netről kölcsönzött képpel illusztrálva, de a MacBook Air nagyon bejön. Mérete alapján cuki, ezt próbáltam egy hevenyészett fotóval szemléltetni.

Szerintem majdnem teljesen ideális eszköz fotósoknak. Ahogy azt már a megjelenéskor megírtam, főleg a csatlakozásokon lehetne még alakítani, de már így is majdnem tökéletesen használható. Számomra teljesen ideálisnak tűnik, és úgy fest, nem vagyok egyedül vele.

A teljesítménye kielégítő akár képszerkesztéshez is, bár az Aperture 3-at nem mertem még kipróbálni rajta. A PhotoShop és LightRoom gond nélkül működik, és nekem ez elég is. Bár a merevlemez háttértárolója hajlamos gyorsan megtelni, ha nem vigyáz az ember. Külső meghajtók használata lényegében elkerülhetetlen vele.

Így lett kereskedelem ellenes ünnepi írásból geek poszt. Ennek szellemében: ajándékozzatok MacBook Airt Valentin napra!

Kiegészítés: A laptopon háttér képként használt fotót DeLacorr készítette.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!