Újraindult a FotoTipp

Hosszas szünet, és tetszhalál után új dizájnt kapoott, és újraéledt a FotoTipp független fotós magazin.

Bevallom, már jó nem is néztem a régi kedvencnek számító oldalra, mivel a sokadik visszalátogatás után is csak a tetszhalál állapotát tapsztaltam. A régi írások még fent voltak, de új tartalommal nem nagyon gazdagodott az oldal. Egy idő után törvényszerűen elpártol az ember. Különösen, ha már minden korábbi tartalmat kiolvasott, bármilyen érdekesek is legyenek azok.

Régen szívesen olvastam, és sok érdekes információval gazdagodtam közben. Remélem, hogy a nagy visszatérés sikeres lesz, és az új anyagok is hasonlóan érdekesek, tartalmasak lesznek, ami miatt érdemes lesz újra és újra – az eddiginél jóval gyakrabban – visszanézni.

Bízom az újraindulás sikerében, és hogy nem csak pillanatnyi fellángolás lesz Sefi részéről, illetve, hogy sok lelkes, és hasonlóan tehetséges szerző fog még publikálni az oldalon. Sok sikert és kitartást kívánok a készítőknek, és jó szórakozást az olvasóknak! Aki eddig még nem ismerte, az ismerkedjen meg az oldallal!

Kiegészítés: Sajnos az oldal újraindulása alig két évig tartott. Végül 2012. augusztusában megjelent a blogon az búcsúzó írás. A FotóTipp ismét leáll. Remélem, hogy ismét csak átmenetileg. Kár lenne érte.
Az ilyenkor szokásos másik fontos kérdés, hogy mi lesz a tartalommal. Egyelőre úgy fest, hogy marad a régi helyén. A linkelt bejegyzés azonban arra is kitér, hogy Sefi örömmel bocsátaná áruba eddig ingyen végzett munkája gyümölcsét, hogy máshol megjelenve szolgálja a fotósokat, vagy akár a domaint is szívesen értékesítené.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!