Ne gyújtsd fel (a villanyt)!!!

Sajtó központ a Margitszigeten
Fotó: Völgyi Attila / blog.volgiyattila.hu

Ez a jelszó az Úszó EB sajtóközpontjában, ahol mindenki a laptopjára meredve dolgozik a képek szerkesztésén, miután lementek az aktuális versenyszámok.

Az egyébként roppant kedves és segítőkész önkéntesek a sötétedés érkeztével eleinte rendszeresen megpróbálták felkapcsolni a terem mennyezeti világítását, hogy mindenki jól lásson. De az egybehangzó tiltakozó felkiáltásra rögtön le is kapcsolták.
Átlag napi másfél másodpercig éghetett a villany. Ez az átlag idő a másfél hetes rendezvény végéhez közeledve csak csökken. Azóta legfeljebb a fali “hangulat” világítás ad némi fényt, hogy senki ne essen hasra a szanaszét hagyott táskákban, székekben, fényképezőgépekben. Már mindenki megtanulta, hogy a fotósoknak csak a fotózáshoz kell fény, a képszerkesztést sötétben jobban szeretik végezni…

Lassan vége a versenyeknek, és lassan nekem is lesz talán időm a blogra is, amit az utóbbi időben kénytelen voltam hanyagolni (részben idő hiány, részben iPhone hiány miatt)…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!