Kultúr sokk – kígyózó sor az Opera előtt

Kultursokk-opera-sor-Mobile Photo 2010.06.01. 9 57 59VA

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Ezért is okozott nemrég akkora meglepetést számomra, hogy az Opera elôtt a sarokig kígyózó sor fogadott, ami ráadásul órákkal késôbb is kitartóan kanyargott az Andrássy út felé. Azóta nem láttam hasonlót, hogy pár éve az egyik Operabálon késôbb nyitottak ajtót, így az elsôként érkezô vendégek sorbanállásra kényszerültek. De ez egy külön történet…

Mint kiderült, a mostani nagy sorbanállás oka a kedvezményes Opera bérletek megjelenése volt. És ez jogosan lehetne most a reklám helye is. Ilyesmit mindig szívesen reklámozok. Tessék bérletet venni, és operába meg balett elôadásra járni! Nem utolsó szempont az sem, hogy Kultúra utalványt is elfogadnak!

Ha már nem tettem fel azonnal a sorbanállók képeit, akkor legyen valami aktualitása is: a hétvégén mutatják be az Operában az Örvényben balettestet, ebből néhány képem alább.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!