Megmarad a hírszerző

Hirszerzo-logoA korábban felröppent pletykák hatására én is temetni kezdtem a Hírszerzőt, majd belsős információk, sőt kérések hatására megírtam, hogy még ne temessük. Eldőlni látszik, hogy nem is volt alaptalan a kérés: mégsem szűbik meg a Hírszerző. Ma a HVG-n és a Hírszerzőn egyaránt napvilágot látott, majd mások (így például a Médiablog is) is átvették és boncolgatni kezdték a hírt, hogy a HVG kiadója átveszi a lapot, így az tovább üzemelhet.

Remélem, hogy az új tulajdonos csak az eddigi működésre biztosít majd forrást, vagy esetleg van reményük egy új, jobb dizájn, netán több forrás (például nagyobb képválaszték) bevonására. Minden esetre érdemes lesz őket szemmel tartani ezután (is).
Igaz ez a Hírszerző galériáira is, amik mind a hazai, mind a nemzetközi eseményeket igyekeznek alaposan feldolgozni, és kevés lapra jellemző módon hétről-hétre jelentkeznek az aktualitások képes összefoglalójával – ami különösen az Index hét képeinek megszűnése óta kezd ritkaság lenni.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!