Megújult az MTI weboldala

MTI-uj-hiroldal

Az MTI új híroldala

A 125 éves nemzeti hírügynökség megújította Internetes megjelenését. Az új MTI oldal a legfrissebb hírekből ad áttekintést, míg az eddigi weblap Magyar Távirati Iroda szolgáltatásait bemutató oldalai ezentúl a hirugynokseg.hu címen lesznek elérhetők.

MTI-Mediamix-Fotobank-Agenda-DailyBuletin

Szerkesztőségeknek szóló MTI oldalak

Külön érdekesség, hogy kiemelt helyet kapott az oldal közepén az új 24 óra fotói, ahol néhány darabos fotóválogatás látható az MTI napi többszáz hírképéből, illetve szintén elérhető az oldalon a fotómozaik, ahol a távirati iroda 2001-2005 között készült fotói között lehet tallózni.
A dizájnváltás egyébként csak a lakossági felhasználókat érinti, a sajtó munkatársai, az MTI szolgáltatásokra előfizető szerkesztőségekben továbbra is a megszokott MédiaExpressz, Fotóbank, Agenda és Daily Buletin felületeken keresztül érhetik el az ügynökség anyagait.

MTI-uj-hirugynoksegi-oldal

Az új hírügynökségi oldal

Nekem személy szerint nem tetszik az új dizájn, sőt Internet Explorer 8 alatt határozottan hibásan jelenik meg. Mivel az esetek elenyésző részében használok IE-t, engem nem igazán érint ez a hiba. Ráadásul meglepő módon még Safariban is helyesen jelenik meg. De lévén az Explorer a legnépszerűbb böngésző, gondolom hamarosan javítani fogják a hibát, ha nem csak nálam jelentkezik. Minden esetre sok sikert az MTI-nek a dizájnváltáshoz.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!