Két hét Windows nélkül…

switch-win-to-macjpg1Régóta készülődik már egy (több) írásom a Mac használatáról. Annál is inkább, mert rendszeresen megkérdezik tőlem ismerősök, hogy tényleg olyan jó-e, és érdemes-e Macet venni? A rövid válasz egyértelmű, hogy természetesen igen.

“Két hét Windows nélkül – nem kell félni tőle.”

A hosszabb választ már elkezdtem írni, de még nincs kész, és ki tudja, mikor lesz időm befejezni. Ráadásul így is olyan hosszú lett, hogy talán kénytelen leszek feldarabolni. Viszont egyelőre nincs időm megírni, úgyhogy most csak egy magát objektívnek tartó külső szemlélő elbeszélését ajánlom a témában. Érdemes elolvasni, jó részével én is egyetértek, a többit meg majd úgyis megírom saját szavaimmal.

A szerző Két hét Windows nélkül Macen című írásában arról elmélkedik, hogy megrögzött rutinos Windows felhasználóként milyen élmény volt számára két hétre átállni a konkurens operációs rendszerre. Ehhez én csak annyit fűznék hozzá, hogy örülnék, ha végre legalább két hétig megtehetném, hogy nem használok Windowst, de sajnos egyelőre nincs ennyire jó dolgom.

Ui: Aki már eleve Macet használ az inkább az ismerőseinek mutassa meg – persze javasolt előbb elolvasni, én se szoktam látatlanban ajánlgatni senkit és semmit.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!