Elutaztam

Ferihegy Airplane Traffic

Fotó: Völgyi Attila / blog.volgyiattila.hu

Nos, útra keltem Angliába. A következő két hétben biztos nem leszek az országban, hacsak fel nem tartóztatnak a határon valami sertés influenza H1N1 gyanú miatt,  de az igazán disznóság lenne.

Nem szeretek ígérgetni, majd meglátjuk, hogy mennyire sikerül rendszeresen írnom kintről, de az biztos, hogy nem néptelenedik el a blog, gondoskodtam előre is tartalmakról.
Mondjuk az elég fanyar humor lenne a sorstól, hogy pont valami repüléssel viccelődő postom jelenjen meg időzítve, miután baleset ért, és már épp temetnek. Ez meg egy morbid ötlet, de nem árt minden eshetőségre gondolni….nem, nekrológot nem írtam előre, sőt végrendeletem sincs, úgyhogy nem érdemes szabotálni a repülőt. Már úgyis elrepült.

Ha esetleg valakiben ez vetődött volna fel kérdésként: nem, nem a saját gépem fényképeztem le felszállás közben, ez egy másik volt…

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!