Videóhékás…

odeon

Jó képet vágunk hozzád

Míg most a Wikipédián utána nem néztem, nem is sejtettem, hogy a blogok története egészen az 1990-es évekig visszanyúlik. Mindig azt hittem, hogy ez csak egy néhány éves divat. Bár voltak emlékeim egy általam is sokat látogatott blogról, amiről sokáig magam sem tudtam, hogy az egyáltalán egy blog volt.

“Tessék jó(l) filmet nézni!” – Videóhékás

Az Odeon Videótéka hálózat üzemeltetett néhány éve egy blogot Videóhékás címen. Persze nem nevezték akkor még (sőt ma sem) ezen a népszerűvé vált műszóval blognak. Egyszerűen csak az oldal egy része volt (ahogy szerencsére még ma is az, ha már nem is aktív). Itt a téka mindennapjaiba engedtek bepillantást és engem – meg remélem, hogy másokat is – remekül szórakoztattak.

Szerencsére a régi alkotások elérhetőek maradtak, de a jelek szerint már 2005 óta nem frissül, pedig jópofa volt és szórakoztató. Annak ellenére is, hogy nem vagyok egy nagy blog olvasó….írónak meg fene tudja.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!