Folytasd egy következő képpel

Laforet_VideoContest_frames

Laforet kezdő és záró képe

Elkészült a Vincent Laforet nevével fémjelzett, Vimeo és Canon közös videó pályázatának kiírása. A korábban már publikált nyitó videóhoz elkészült egy új pályázati honlap, ahol megismerhetők a feladat részletei, és az értékes nyeremények is.

Lényegében a koncepció nagyon hasonlít a játékhoz, amiben mindenki ír egy szót valaki más előző szava után, és az új szónak az előző szó utolsó betűjével kell kezdődnie.

A kiíró adott egy képet Laforetnek, amihez ő kitalált és leforgatott egy filmet. Ezt aztán feltették az új pályázati honlapra, akárcsak ennek utolsó képkockája. Innen lehet a pályázóknak folytatni a szabad asszociációs játékot. Laforet utolsó képkockájáról indulnak a pályázatok, amik közül februárban kiválasztják majd, kinek a kisfilmje lesz a hivatalos második rész.
Aztán a nyertes film utolsó képkockája lesz a következő forduló induló képe, amit a tovább pályázók használhatnak kezdő képként.

Vincent Laforet kisfilmje “The Cabbie”

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!