Tervezhető időbeosztás

oraHozzá vagyok szokva, hogy általában legfeljebb 1-2 nappal előre derül csak ki a programom. Sőt az sem ráz meg, hogy gyakran csak az adott napon tudom meg, hogy mit kell csinálnom. Ilyen a napi sajtó munkatempója. Bármikor változhat az előzetes terv és jöhet egy másik helyette. Lemondanak egy interjút, becsúszik egy sztrájk, vagy tüntetés, vagy szerveznek egy váratlan sajtótájékoztatót, amiről csak egy órával előtte szólnak. De a héten sikerült negatív rekordot dönteni.

Az egyik újságíró egy teljes perccel korábban szólt, hogy fotózni kéne az alanyát. Persze, ahogy ilyenkor lennie kell, az interjú a város másik végében volt, hogy legyen mit küzdeni a forgalommal. A nehezített akadályok ellenére sikerült odaérnem, és a képek is elkészültek a miniszterről. Végül minden rendben és mindenki elégedett….de azért lehetett volna kicsit előrelátóbban is szervezni.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!