Szánalmas bulvárparádé

PrintÚjabb remek bulvár műsort indított az egyik kereskedelmi csatorna. Úgy fest, hogy az új műsorrendben leplezetlenül a celebek csatájában akarják eldönteni ki tud több nézőt a képernyő elé ültetni pénzt csinálni a nézőkből.

Szóval a zseniális új műsor koncepciója, hogy magyar sztárok celebek beszélnek ki más magyar és külföldi celebeket. Mindezt nem kicsit alpári stílusban gúnyolódva. Úgy meglepődtem rajta, hogy emberek celebek ilyen mélyre tudnak süllyedni, hogy elfelejtettem megnézni, hogy kint van-e a 12-es karika, vagy netán úgy gondolják a készítők, hogy a kései időpont ellenére nyugodtan nézzék csak kisebb gyerekek is, ha még fent vannak, elvégre csodás emberi értékeket tanulhatnak belőle. Ilyen visszataszítóan szidni a másikat a háta mögött nagy közönség előtt biztos nem tanítják meg nekik az iskolában….bár ha a szüleik sokat néznek ilyen “értékes műsorokat” sz(emete)t akkor valószínűleg a tettre kész iskolai képzés nélkül is eltanulják.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!