Olimpiai alkalmazás nagy képekkel a Reuterstől

A Reuters brit hírügynökség vadonatúj fotó megjelenítő alkalmazást adott ki a Londoni Olimpia alkalmából az iPhone és iPad készülékekre.

Az új alkalmazással Apple iOS eszközökön az ügynökségi publikálás pillanatában rögtön megjelennek a legfrissebb olimpiai képek. Napi bontásban kényelmesen lapozgathatsz a különböző versenyszámok fotói között, megnézheted, hogy milyen versenyszámok esedékesek az adott napon, és persze az éremtáblázatban nyomon követheted az egyes országok érmeit is.

Az alapvetően a képekre összpontosító alkalmazásban az egész képernyős felbontású fotók lapozgatása és automatikus diavetítése mellett hírek és háttér történetek is megejelníthetők, illetve nem csak a képeket készítő fotósok nevét tudhatjuk meg, hanem egy rövid bemutatkozás és egy szerzői portré erejéig a képeket készítő fotósokat is megismerheted. Sőt akár kifejezetten az adott fotós képeit is meg tudod jeleníteni, ha csak az ő képeire vagy kíváncsi, illetve elérhetők a fotóshoz kapcsolódó blogbejegyzések is, a Reuters blogjáról (akinél van ilyen).

Az alkalmazás beállításai között azt is megadhatod, hogy melyik ország sportolóinak eredményeiről (pl. következő körbe jutás) figyelmeztessen, illetve megadhatod a téged érdeklő sportágakat, amikről értesítéseket kérsz.

Az iPhone és iPad készülékekkel használható alkalmazás ingyen letölthető az Apple App Store-ból.

Te mit gondolsz a Reuters alkalmazásáról?

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!