Karantén tippek 15: Szoftver frissítések, órák át/beállítása

Ne felejtsd el beállítani az óát a fényképezőgépen és más kütyükben is!
Részletekért katt a képre!
Fotó: Holczer János

15. Szoftver frissítések, órák át/beállítása
Rengeteg féle programot kell időnként frissíteni. Amiket olykor hajlamosak vagyunk elhanyagolni a nagy rohanásban. Most talán ezekre is jut időnk.
Azért frissítés előtt érdemes lehet utánanézni, hogy mások milyen tapasztalatokról számolnak be az egyes frissítésekről, vajon több problémát orvosol-e, mint amennyit okoz, mert sajnos előfordul, hogy egy frissítés után több a gond, mint a haszon.
Ne felejtsd el, hogy a jelszavakat is érdemes rendszeresen lecserélni. Fogadjunk, hogy már jó ideje nem tetted meg, úgyhogy ennek pont most jött el az ideje, ne halogasd tovább!
Minden óraátállításnál megírom, hogy ne felejtsétek el, de sokan még igy is folyton halogatjátok, aztán teljesen elfelejtitek. Egyébként sem csak óraátállításkor érdemes frissíteni az órákat, mert hetek-hónapok alatt akár percekkel is el tudnak csúszni a különböző eszközök. Én általában havonta, de nagyobb munkák esetén gyakrabban is frissítek órát – különösen, amikor két vagy több géppel is dolgozom.

Válogass az egyes témakörök között:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!