Karantén tippek 14: Portfólió, weboldal, életrajz és névjegy frissítés

14. Portfólió, weboldal, életrajz és névjegy frissítés
Ha már a régi anyagok hasznosítása szóba került korábban, frissítheted velük a portfóliód, bemutathatsz belőlük a weboldaladon. Túl komolyan venni sem szabad, mert nem biztos, hogy ez változtatja meg a dolgokat egyik pillanatról a másikra. Az sem mindegy, mit és hogyan csinálunk ezeken a területeken. A munkád jellegétől, a piacodtól és az ügyfélkörödtől is nagyon függ, hogy melyik mennyire fontos. Ha élőben születnek inkább az üzleteid, kevésbé fontos a honlap. Bizonyos piacoknál akár teljesen lényegtelen is lehet – bár az ilyen egyre ritkább (pláne járvány idején). Ha viszont főleg a weboldalon zajlik az értékesítés, akkor jobb, ha nagyon penge az oldalad. Sokan úgy gondolják, ma már nem is érdemes névjegyet adni. Mégis van,  ahol ennek is van értéke és jelentősége. Ártani semmi esetre sem árthat jól megcsinálni ezeket mindet. A részletekben elveszni viszont jobbára ezekkel sem érdemes túlságosan. Ebben az esetben is tudni kell megtalálni az egyensúlyt időtakarékosság, hatékonyság és eredményesség között.
Rám is igazán rám férne, mert nagyon régóta halogatom a weboldalam és a portfólióm frissítését is, de jó eséllyel most sem fogok rá túl sok időt fordítani az egyéb teendőim miatt (például mert most is inkább nektek írok tanácsokat az ezek helyett).

Válogass az egyes témakörök között:

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!