Hétvégén újra itt a Photo Expo

PhotoExpo2015

Fotós programkavalkád a Millenárison
Részletekért katt a képre!

Hétvégén ismét megrendezésre kerül a PhotoExpo. A rendezvény mottója már évek óta az, hogy ez “az év legfotósabb hétvégéje”. Idén azonban sok változás is jellemzi a rendezvényt. Új helyszínen kerül rá sor, ezúttal a Millenáris D épületét lepik el a fotósok és az őket fogadó cégek. A szervezők célja pedig idén szakmai konferenciává alakítani a korábban szakmai előadásokkal inkább csak tarkított vásári hangulatú fotózási lehetőségeket kínáló eseményt.

Mindenki más és más okból látogatja a fotós rendezvényeket. Sokan csak a kipróbálható fotózási lehetőségek iránt érdeklődnek, mások a különféle fotós kütyükre kíváncsiak, megint másokat pedig a meghívott szakemberek véleménye, tanácsai érdekelnek. Minden igényt persze nem lehet maradéktalanul kiszolgálni, de azért a PhotoExpo rendezői évről-évre komoly kitartással próbálkoznak vele.
Már a korábbi években is igyekeztek egyre nagyobb hangsúlyt fektetni a szakmai előadásokra. Idén pedig határozott lépéseket tettek abba az irányba, hogy valóban komoly szakmai konferenciává válhasson. A fotózási lehetőségekkel színesített két napos karácsonyi fotós vásár mellett idén a szombati napot teljes egészében szakmai előadások uralják. Egy esküvőfotós és egy fotóriporter szekcióba gyűjtve elismert szakemberek tartanak érdekes előadásokat különféle témákban. Eifert János pedig konzultációt tart, így a jelentkezők kikérhetik a fotóművész szakvéleményét saját munkájukról.

A jegyvásárlás és a program részleteit megtalálod az esemény honlapján.

Időpont: 2015. november 28-29. (szombat-vasárnap) 10-18 óráig
Helyszín: Budapest, Millenáris D épület (Kis Rókus utca 16-20.)
Honlap: photoexpo.hu

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!