Állás lehetőség fotós cégnél az állatkertben

ZooPhoto-logo2015. május 24-ig lehet jelentkezni a ZooPhoto álláshirdetésére. Főleg tanulni vágyó pályakezdő fiatalokat várnak. A leginkább rendezvény és gyerekfotózásra szakosodott cég két új alkalmazottat keres a Fővárosi Állat- és Növénykertben és XIII. kerületben működő telephelyekre. Előtérben a személyes tulajdonságok, jó kommunikáció és tanulékonyság, a szakmai tudnivalókat megtanítják.
Jelentkezés a hirdetésük végén található címen és feltételek szerint.

A ZooPhoto álláshirdetése:

A ZooPhoto új munkatársakat keres a Fővárosi Állat- és Növénykertben illetve 13. kerületben működtetett stúdiójába és irodájába. Azonnali kezdéssel 2 fő felvételét tervezzük.

Feladatok
Az állatkerten belül zajló fotózások és az azzal kapcsolatos tevékenységek elvégzése, a külső fotózások és azok megrendeléseinek feldolgozása. Idővel ezen fotózások lebonyolítása.

Nem szükséges fényképészeti előképzettség, mindössze jó látásmód és logikus gondolkozás! Aki a szakma iránt nyitott és szeretne tanulni, itt nagyon sok mindent elsajátíthat.

Elvárások
Tanulékonyság, pozitív szemlélet és jó kedv, munkára való igényesség, magas fokú precizitás, pontosság, udvariasság, gyorsaság, jó kommunikációs képesség kicsikkel és nagyokkal, monotonitás tűrés, elengedhetetlen a gyakorlott számítástechnikai ismeret és a gyerekekkel való jó kapcsolatteremtés. Az állatkerti turisztikai frekventáltságból adódóan a főszezonban elvárás a nagy mértékű hétvégi munkavégzés és az állatok iránti szeretet.

Előnyt jelenthet
Adobe Photoshop ismerete, gyermekekkel kapcsolatos szakmai tapasztalat, idegen nyelv ismeret, fényképészeti előképzettség, Joomla jártasság.
Késő ősztől, kora tavaszig a mindennapos stúdiómunkák ellátása a feladat, a tavaszi, nyári és őszi időszakban pedig a Fővárosi Állat- és Növénykertben illetve egyéb kitelepüléseken, rendezvényeken, turisztikai fotózást kell végezni. Nettó teljes munkaidős alapbér 110.000.-Ft. Amennyiben ezen munkakörök és az ezekhez tartozó feldolgozási, szerkesztési munkák sem szegik kedved és szeretnél egy nagy fotóscsapat szerves része lenni, akkor nincs más dolgod, mint hogy jelentkezz.

Jelentkezés
Jelentkezni lehet fényképes önéletrajzzal az allas (kukac) zoophoto(pont) hu címen. Kérjük tüntesd fel kompetenciáidat és az esetlegesen előnyöket. A csatolt önéletrajz elnevezését az alábbiak szerint kérjük: Név_CV.kiterjesztés, a levél tárgya pedig: Zoophoto. Esetleges referenciákról linket kérek és nem csatolmányt!

Jelentkezési határidő: 2015. május 24. (vasárnap)

Munkavégzés kezdete, válogatást követően azonnal. A felvételiztetésben tesztelni fogjuk a jelentkezők kommunikációs képességét, fényképészeti és számítástechnikai tudását.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!