Angliai ösztöndíj lehetőség

ReutersInstitute-forThe-StudyOfJournalism

Reuters Instutute for the Study of Journalism

Az oxfordi Reuters Intézet ösztöndíjat hirdet angolul beszélő, legalább öt éves szakmai tapasztalattal rendelkező újságírók számára, akik szeretnének tudományos kutatást végezni a szakma elismert oxfordi előadóinak támogatásával.

Mivel a jelentkezésnek amúgy is feltétele a jó szóbeli és írásbeli angol nyelvtudás ezért nem is fordítom le, íme az intézet honlapján megjelent felhívás:

“The Reuters Institute is looking for talented, mid-career journalists from around the world to apply for the 2014-15 Journalism Fellowship Programme. 

Applicants must have a minimum of 5 years’ experience in journalism and good spoken and written English.

The programme enables visiting journalists to conduct research at the world-class University of Oxford.

Journalist Fellows enjoy an opportunity to critically reflect upon their profession, to research a subject of their choice under the supervision of an academic specialising in that area, and to enjoy the breadth of academic, cultural and social life at the university.

The Fellowship is not a degree programme but Fellows are expected to write a substantial piece of research of publishable quality.

The deadline for receipt of applications is midday Friday 31st January, 2014.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!