Vasárnap zárul a Sajtófotó Pályázat nevezése

Sajtofoto-Palyazat-nevezesVasárnap délig lehet nevezni a 2012-ben készült sajtófotókkal a XXXI. Magyar Sajtófotó Pályázatra. Ne mulaszd el te sem a pályázást!

Aki még bizonytalankodik, hogy érdemes-e neveznie, annak a tavalyi zsűri elnökének az AP vezető képszerkesztőjének Tony Hicksnek a véleményét ajánlom:

“Számomra csalódás volt, hogy két olyan kiemelkedő magyar fotóst is ismerek, akik nem indultak a pályázaton. Ez a pályázat a nagy hagyományokkal rendelkező magyar fotózás kirakata, így az összes jó fotósnak pályáznia kéne.”

Sajtofoto-Palyazat-nevezes-technikai-segitseg

Akinek pedig azzal kapcsolatban támadnának kétségei, hogy a hétvége során hogyan tudja elintézni a nevezési díj befizetését, azt tanácsolom, a képeit mindenképp töltse fel a rendszerbe, és a pályázat Technikai segítség oldalán megtalálja a megoldást, a szervezők segíteni fognak, hogy senki ne maradjon le a nevezésről. De azért ne hagyjátok az utolsó pillanatra a nevezést és a képek feltöltését se – próbálom én sem az utolsó pillanatra hagyni.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!