Ne felejts el nevezni a Sajtófotó Pályázatra!

SajtofotoPalyazat-NevezesHasználd ki az ünnepek és a hétvége lehetőségeit, fusd át idei képanyagod, és ne mulaszd el a az idei Sajtófotó Pályázatra történő jelentkezést!

December elején jelent meg a pályázat kiírása, és a hó közepe óta lehet már élesben nevezni, és képeket feltölteni. Eddig mintegy 300 fotó került a pályázat rendszerébe, és kilenc pályázó már véglegesítette is a pályázatát.

A nevezéssel még nem kell nagyon kapkodni, de azért ne hagyd az utolsó pillanatra, mert csak január 6-áig lehet pályázni, és az érvényes pályázathoz a nevezési díjat is be kell fizetni.

Molnár István-díj a tipográfusoknak
Idén a Sajtófotó Pályázat nem csak a fotókról szól majd, hanem a rokon vizuális terület művelői számára is megmérettetést rendeznek. A társpályázatra tipográfusok, grafikusok, képszerkesztők, tervező-szerkesztők és alkotói csoportok munkáit várják.

Nevezni egy szabadon választott fotósorozatot bemutató layouttal lehet. Előnyt jelent, de nem feltétel, a Molnár István szellemiségében megalkotott tipográfia.

A felhívásra beadott anyag lehet valamely magazinban megjelent munka, vagy még csak tipográfiai tervként létező valóságos vagy fiktív mű. A tipográfus verseny nevezésének részletei a pályázat honlapján találhatók.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!