Szavazz Megyei Prima-díj fotós jelöltjére!

Balázs Attila az MTI fotóriportere munka közben
Forrás: Szon.hu
Készítő ismeretlen

Balázs Attila, az MTI Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tudósítója versenyben a Megyei Prima-díjért. Szavazz te is, hogy a remek munkát végző fotóriporter nyerhesse el a díjat!

A SzOn oldalon lehet szavazni a megyei jelöltekre. Szavazz te is, hogy a remek munkát végző fotóriporter elismerést szerezzen. Sajnos a Megyei Prima-díj hivatalos oldalán semmit nem találni sem a szavazásról, sem a többi megyei jelöltről. A SZON néhány mondatos ismertetőjére alapján november 22-ig lehet leadni a közönségszavazatokat. A három győztesnek járó egy-egy millió forint mellett egy közönségdíj is kiosztásra kerül a november 23-i gálán.

Balázs Attila 1993 óta a Magyar Távirati Iroda tudósítója. Pályájáról a SzOn összeállítása ad bővebb képet. Ebben is hangsúlyos a HVG Nagyításában is megjelent tiszavasvári napszámos anyaga, melyet a Guardian is leközölt bő egy éve. Az anyag készítéséről a SzOn-nak nyilatkozott a világhírűvé vált fotós, de portré interjújút közölt vele a Nyírséghír is.

Ne felejts el szavazni Balázs Attilára a Megyei Prima-díjért!

Kiegészítés: Safarival nekem nem fogadta el az oldal a szavazatom, próbálkozz más böngészővel! Sajnos Balázs Attila portréját nem tudom, ki készítette, így feltüntetni sem tudom. Forrás a SzOn fentebb linkelt oldala.

Kiegészítés2: Sikerrel járt a szavazásra buzdítás és az egyik díjazott Balázs Attila lett. Részletek és képek a díjátadóról az erről szóló bejegyzésben.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!