Így született a ma 2 éves Három hét galéria

Úgy egy hónapja volt az évforduló, de csak most jutottam el oda, hogy megemlékezzek róla. Elcsúsztam ezzel is, mint annyi mindennel, amit a blog olvasóinak szánok. Talán mégis jobb később, mint soha.
Az írás oka az évforduló mellett, hogy egy kedves ismerősöm, Glázer Attila alapította, idén január óta pedig Kecskeméti Dávid barátom is részt vesz a galéria életében, ahova én is betétek olykor. Illetve a fő ok persze, hogy megtetszett az alább látható time-lapse videó a megnyitás előkészületeiről.

Lehet mérni egy galéria sikerességét az eladott képek számát megtekintve. Nézhetjük honlapjának statisztikáit, szemezgetve a virtuál adatok között. Áshatunk a vendégkönyvben, miközben össze is számoljuk hány esemény kelt életre a galériában. Így tovább, hizlalva statisztikákat.
A galéria most két éves. Egyik fent említett mérőszámra sem büszke. Annál inkább arra, hogy egyre többen tudják, mi is az az alkalmazott fotó és grafika, mi fán terem a Hibaizmus, s hogy miért is kell mindig szerdán kiállítást nyitni. Vagy talán nem mindenki tudja? Nézz be a Három Hét Galériába a Bartók Béla út 37-ben!

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!