Hazatértek a Hungaroringről az 1DX-ek

1DX-ek bedobozolva útra készen

Elszállították a CPS által biztosított 1DX-eket, amik a Hungaroringen dolgozó fotósok rendelkezésére álltak a Forma1 Magyar Nagydíj hétvégéjén.

Most már egy hete vége a Forma1 Magyar Nagydíjnak, de egyéb teendőim, na meg az Olimpia miatt még mindig nem válogattam át az összes képemet a múlt hétvégéről. Egy héttel később meg már nem tudom, hogy érdekes-e bárkinek, amit még a Forma1-ről tudnék/akarnék mondani.

Útra készülnek az 5D mk3-ak is

Találtam viszont egy pár képet a CPS kölcsön 1DX-eiről, amint a Canon munkatársai épp csomagolják el a dolgokat a verseny után. Mivel itt mindent szép rendezetten szekrényekbe pakoltak, így nem annyira látványosak a képek, mint az Olimpiai fotó raktárban.

Bőröndök utazásra készen

Az idei Forma1 futamokra egyébként tíz darab 1DX utazik, ami a Canon állandó Forma1 készlete. Ezek az 1DX-ek pár 5D mark III, 1D mark IV és talán 7D társaságában egy rakás objektível, meg persze akkumulátorokkal együtt utaznak versenyről-versenyre. Némelyik gépen még látszottak a korábbi versenyeken összegyűjtött matricák, így jól látható volt, hogy Hockenheimben például nem adták ki az összes Silverstone-ból érkezett 1DX-et, így némelyik gépen Germany, másokon Britain feliratú matrica volt….mielőtt Magyarországon mindre rákerült volna egy Hungary feliratú.

Ha tetszett az írásom, akkor lájkoljátok és osszátok meg, hogy másokhoz is eljusson, illetve kövessetek Facebookon, Twitteren, Instagramon, YouTube-on, hogy máskor is lássátok, miről írok!